Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : B0101
Duur : 28 min
Taal : Nederlands
Ondertitels : Neerlands optioneel
Categorie : Teken- Animatiefilms

Toevoegen aan uitleenformulier

Theo - deel 1

Het verhaal van Theo, een leraar van Gods Woord. Theo woont aan de rand van een mooi Engels dorpje, samen met zijn twee muizenvrienden, Belfry en Luther, een vrolijke blauwe lijster en nog een aantal kleurrijke figuren.

Naar hem is deze nieuwe tekenfilmserie van Whitestone Media genoemd. In elke aflevering onderzoekt Theo een belangrijk Bijbels onderwerp, zoals geloven, gehoorzaamheid en vergeving. De prachtige animaties brengen Bijbelverhalen en praktijkvoorbeelden tot leven en stimuleren zo de kinderen om meer over het christelijk geloof te leren.

ScatchIn een tijd waarin kinderen overspoeld worden met alle media-informatie en het niet altijd eenvoudig is hen vertrouwd te maken met de hoofdzaken van het christelijk geloof, is Theo een prachtig hulpmiddel om kinderen te onderwijzen in Gods Woord. Bij elke aflevering hoort een 'handleiding' die ouders en onderwijzers handvatten geeft om het thema met elkaar te bespreken.

1: Reddend geloof - 9 min.
2: Van harte gehoorzamen - 9 min.
3: Vergeving - 10 min.

Nederlands gesproken
en Nederlands ondertiteld

U kun ook één of meerdere dvd('s) van deze nieuwe serie "Theo" kopen. Neem contact met ons op via het email adres: dvdtheo@evangelischevideotheek.nl