Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A2408
Duur : 175 min
Taal : Taal Nederlands
Ondertitels : Geen
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Missie Warmoestraat

Toevoegen aan uitleenformulier

Missie Warmoesstraat Serie 2: Deel 14 - 20

Deel 14: Oog om oog. Een jong meisje wordt gewurgd aangetroffen. Voor haar ouders niet te bevatten. De vader wil nog maar een ding: wraak! Aan Cas de taak hem tegen zichzelf te beschermen.
Deel 15: Vogels. Bij een brute inbraak wordt een bejaarde man uit zijn rolstoel geslagen. Hij overleeft de klap niet. Zijn vrouw lijkt meer begaan met haar overleden parkiet. Is ze in shock of is er meer aan de hand? Cas en Peter onderzoeken samen wie de dader is en wie het slachtoffer.
Deel 16: Robin Hood. Tessa Kutschenka is een furie, maar wel van adel. Ze schiet een jachtgeweer af op het feestje van haar vader, en komt op bureau Warmoesstraat de gemoederen ook flink verhitten. Ze eist dat niet zij, maar haar vader wordt aangepakt.
Deel 17: De non en de straatvechter. Andrea, is een oudere non, die met de jongeren werkt in een probleemwijk. Tot ze op een dag door een van hen wordt doodgestoken. Reden voor haar opvolgster, de jonge non Clarisse, om ermee te kappen. Cas probeert haar van gedachten te veranderen, maar ondertussen lopen de gemoederen in de wijk hoog op.
Deel 18: Hoeksteen. Een kind wordt na het eten van wat snoepjes onwel. Het blijkt xtc te zijn, op een basisschool! Op hun zoektocht naar de schuldige stuiten Peter en Cas op Michael en zijn zusje Amy.
Deel 19: Broedermoord. Vader van Rijn heeft een kind verloren. In zijn louche garage is een auto van de krik gevallen en zijn zoon is eronder geplet. Peter vertrouwt het niet, denkt aan een afrekening en stuurt Cas er op af. Het lijkt wel of de man liever zijn andere zoon was kwijtgeraakt.
Deel 20: Dodelijk succes. Maarten Langedijk van de band Rubix is overleden aan een overdosis. Jorus was fan en kan het maar nauwelijks geloven. Cas kan niet geloven hoe zakelijk men met het overlijden van Maarten om gaat en bijt zich vast in de nonchalante Travis, de zanger van de band.