Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A2407
Duur : 150 min
Taal : Nederlands
Ondertitels : Geen
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Missie Warmoestraat

Toevoegen aan uitleenformulier

Missie Warmoesstraat Serie 1: Deel 8 - 13

Deel 8: Judaskus. Het bureau is geschokt als een van hun agenten slachtoffer wordt van een liquidatie in het criminele circuit. Wouter Ewijk, Nigel's vader, is ook agent en een gewaardeerd collega. Wouter wil niet accepteren dat zijn zoon corrupt was.
Deel 9: Broeders hoeder. Olivier Sagenbrecht heeft een rekening met rechercheur Peter
Hermans te vereffenen en gijzelt de agenten op het bureau. Door Peter's onderzoek is Oliviers broer tot gevangenisstraf veroordeeld. Olivier wil dat Peter de zaak heropent.
Deel 10: De elfde man. Het Albanese gezin Rugova verblijft illegaal in Nederland en moet worden uitgezet. Bij de uitzetting ontdekt Peter dat de 13 jarige zoon Gjerg verdwenen is. De politie zet alles op alles om de jongen te vinden.
Deel 11: Moed. Het is een kille lentedag wanneer Hasan Alici zelfmoord pleegt. Zijn zeventienjarige dochter, Zeynep, probeert hem tevergeefs tegen te houden. Niemand wil praten, maar Cas is er van overtuigd dat er meer steekt achter Hasans zelfmoord.
Deel 12: Wachten op het licht. Het is avond. Een man komt het bureau binnengelopen. Hij geeft zichzelf aan voor een moord die hij de volgende ochtend zal begaan. Om zeven uur 's ochtends zal er een lijk zijn, tot die tijd weigert de man om te spreken.
Deel 13: Stanni en de Beer. Het is de laatste werkdag van Cas. Shoukry houdt voet bij stuk; Wulffers moet weg.