Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A1874
Duur : 188 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Kleine Huis op de prairie

Toevoegen aan uitleenformulier

Het Kleine Huis op de Prairie, deel 50

Serie 9:

Littie Lou
Nadat zijn vrouw in het kraambed overlijdt, komt de kleine circusartiest Lou naar Walnut Grove om werk te zoeken. Mrs Oleson gebruikt haar invloed om te voorkomen dat de dwerg werk vindt. Ze dreigt zelfs haar bankrekening op te heffen als Mr Anderson Lou aanneemt. De dwerg steelt eten voor zijn baby, wat Miss Oleson doet besluiten om een aanklacht tegen hem in te dienen.

The Wild Boy
deel 1 Een rondtrekkende voorstelling komt langs Walnut Grove, met als hoofdattractie een wilde jongen. De wilde jongen, Matthew Roger, loopt weg en raakt bevriend met de Wilders. Zij komen erachter dat de jongen zich in werkelijkheid zo druk gedraagt doordat hij morfine krijgt toegediend.
deel 2 Mr Edwards neemt Matthew in het geheim in huis, maar Nancy Oleson verraadt hem. Een rechter bepaalt dat Matthew in een inrichting moet worden geplaatst. Mr Edwards verzet zich hiertegen en stelt dat ieder een wel eens gek is.

The Return of Nellie
Nellie komt terug in Walnut Grove en ontdekt dat Nancy nog verwender is geworden dan ooit. Nu Nancy niet meer in het middelpunt van de belangstelling staat, loopt ze weg. Nels en Nellie zoeken net zolang tot ze haar gevonden hebben. Net als ze denken dat Nancy een belangrijke les heeft geleerd, bewijst zij dat daar geen sprake van is.

Beeldformaat 4:3