Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A1870
Duur : 188 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Kleine Huis op de prairie

Toevoegen aan uitleenformulier

Het Kleine Huis op de Prairie, deel 46

Serie 8:

Stone Soup
Laura ondervindt dat het combineren van haar taken als lerares en het werk in het weeshuis terwijl Almanzo met Charles naar Arizona is, haar te veel wordt. Haar leerlingen leren een belangrijke les over elkaar de helpende hand reiken.

The Legacy
Charles begint met het ontwerpen en maken van tafels om de familietraditie voort te zetten. Intussen neemt Albert de verantwoordelijkheid voor de boerderij op zich. Charles wordt erg boos als iemand met zijn ontwerp aan de haal gaat en de tafels op grote schaal gaat produceren. Maar uiteindelijk realiseert hij zich dat de herinneringen aan zijn familie veel belangrijker zijn.

Uncie Jed
Een bejaard familielid van James en Cassandra besluit de voogdij aan te vragen. Charles en zijn familie krijgen te maken met de schokkende mogelijkheid dat ze beide kinderen zullen verliezen...

Second Chance
Hester Sue's ex-man Sam komt naar het dorp en zweert haar dat hij niet meer drinkt en gokt. In de veronderstelling dat hij veranderd is, besluit ze met hem te hertrouwen. Ze ontdekt al snel de waarheid over Sam als zijn vrouw en kinderen naar Walnut Grove komen om haar in te lichten over zijn problemen.

Beeldformaat 4:3