Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A1851
Duur : 188 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Kleine Huis op de prairie

Toevoegen aan uitleenformulier

Het Kleine Huis op de Prairie, deel 27

Serie 5:

The Wedding
Adam vraagt Mary eindelijk ten huwelijk. Ze begint haar twijfels te krijgen als haar ouders over kleinkinderen beginnen en vertellen hoe moeililk het was om Mary bij te houden toen ze klein was.

Men Will Be Boys
Jonathan en Charles geven hun zoons toestemming om te bewijzen dat ze een man zijn door zonder begeleiding naar Sleepy Eye te trekken. Stiekem volgen ze de jongens, die niet veel meemaken tiljdens hun tocht. Kon dat ook maar werden gezegd van hun vaders.

The Cheaters
Andys moeder schaamt zich voor de slechte schoolprestaties van haar zoon en neemt Nelle Oleson in de arm om hem te begeleiden. Al gauw verklapt Nellie hoe zij zulke goedie cijfers haalt en dwingt Andy om haar geheim te bewaren.

Blind Journey , deel 1
Als de blindenschool in Winoka moet sluiten, besluiten de inwoners van Walnut Grove om een oud huis te schenken en te verbouwen, zodat de kinderen hun opleiding kunnen voortzetten. Omdat ze vinden dat er een vooraanstaand iemand bij aanwezig moet zijn, staat Mrs Oleson erop om met Charles mee te gaan als hij de leerlingen naar hun nieuwe school brengt.

Beeldformaat 4:3