Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A1826
Duur : 188 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Kleine Huis op de prairie

Toevoegen aan uitleenformulier

Het Kleine Huis op de Prairie, deel 2

Serie 1:

The Love of Johnny Johnson
Laura wordt verliefd op een nieuwe leerling, Johnny Johnson. Johnny, die ouder is dan Laura, heeft meer belangstelling voor haar oudere zusje Mary. Hoewel Mary niet geinteresseerd is, veroorzaakt het gedrag van Laura spanningen tussen de twee zusjes.
If l Should Wake Before I die - uitgezonden 23 oktober 1974
De bejaarde Miss Amy voelt zich erg eenzaam. Ze haalt de familie Ingalls en dokter Baker over om haar eigen dood te ensceneren in de hoop dat haar familie haar dan zal komen opzoeken.

Town Party - Country Party
Laura sluit vriendschap met haar klasgenootje Olga dat een been heeft dat langer is dan het andere. Charles helpt Olga stiekem door een speciale schoen voor haar te maken. Als Olga’s vader erachter komt, is hij eerst erg kwaad. Totdat hij Olga ziet rondrennen en spelen met de andere kinderen.

Max’s Holiday
Charles en Caroline besluiten om hun huwelijksreis nog eens over te doen en laten de kinderen achter onder de hoede van Mr. Edwards De huwelijksreis verloopt niet er goed, want Caroline maakt zich voortdurend zorgen over wat er thuis gebeurt. In Walnut Grove heeft Mr. Edwards zijn handen vol aan Carrie.

Beeldformaat 4:3