Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A5104
Duur : 20 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Pasen

Toevoegen aan uitleenformulier

Hart van Pasen 4 - Het Vlinder Circus

Pasen. Dan denk je aan Jezus. Aan lijden, dood, liefde en opstanding. Het verhaal is bekend. Maar heb je het weleens echt beleefd? Werkelijk ervaren? HART VAN PASEN biedt nieuwe manieren om de betekenis van dit feest voor het eerst of opnieuw te doorleven.

KIJK de film 'HET VLINDERCIRCUS' en BELEEF online wat HET VLINDERCIRCUS met jou en met Pasen te maken heeft.
Het project is geïllustreerd door kunstenares Wilma Veen. De tekst op de website is van media-innovator Wouter van der Toorn.

Inhoud film (ontving 35 Film Festival Awards): "Tijdens de Grote Depressie in het Amerika van de jaren 30 trekt circusleider Mendez met het Vlindercircus het land door om de mensen wat afleiding te bezorgen. Onderweg stuit hij op Will, een man zonder armen en benen, die als entertainment dient in een zogenaamde ‘freakshow’. Will is diepongelukkig en besluit stiekem mee te reizen met het circus van Mendez om zo te ontsnappen aan een leven als attractie. Hij raakt bevriend met de mensen die voor Mendez werken en ontdekt dat zij allemaal een geschiedenis hebben maar van Mendez een nieuwe kans kregen. Ook Will ontdekt dat hij mag zijn wie hij is en hij groeit uit tot een inspiratiebron voor anderen. De rol van Will wordt vertolkt door Nick Vujicic."

Iedereen vindt het leuk een cadeau te krijgen. Daar speelt Hart van Pasen op in. Kerken en christenen worden uitgenodigd een cadeau uit te delen aan anderen en zo een brug te slaan naar de mensen die God niet kennen. De DVD ‘Het Vlindercircus’ is niet alleen een mooi cadeau maar ook een prima aanknopingspunt voor een goed gesprek over de betekenis – het hart – van Pasen. Daarnaast geeft het u de kans de ander op een bijna natuurlijke manier mee te vragen naar een dienst of andere activiteit van de gemeente.

Bestel er één voor uzelf, maar ook meteen enkele exemplaren of weg te geven aan familie, vrienden en buren. Dat is het doel van deze campagne! Doet u mee?

Hart van Pasen is een campagne zonder winstoogmerk. Ook als u gebruik maakt van de actie 'Geen verzendkosten' wordt altijd 1,95 euro aan porto in rekening gebracht. Bij meer dan 4 exemplaren berekenen we automatisch 4,- euro extra voor pakketkosten!

Van dit produkt zijn meerdere pakketten samengesteld. Hoe groter de afname hoe hoger de korting!

Korting bij grotere aantallen (wordt automatisch doorberekend):
Vanaf 1 stuks / 0% korting / € 2,99 per stuk
Vanaf 50 stuks / 5% korting / € 2,84 per stuk
Vanaf 100 stuks / 10% korting / € 2,69 per stuk
Vanaf 250 stuks / 15% korting / € 2,54 per stuk
Vanaf 500 stuks / 20% korting / € 2,39 per stuk
Vanaf 1.000 stuks / 25% korting / € 2,24 per stuk