Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A1705
Duur : 180 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Dr.Quin

Toevoegen aan uitleenformulier

Dr. Quinn. Serie 2: Deel 1 - 4

1. Onbekend talent. Na het overlijden van een van haar patienten ontdekt Dr. Quinn dat er een jongen bij haar inwoonde. Iedereen in het dorp wist hiervan maar niemand durft het zwijgen over de onbekende jongen te doorbreken. Terwijl Dr. Mike op zoek gaat naar zijn vader blijkt de jongen over bijzonder tekentalent te beschikken.
2. De race. Tijdens een bezoek aan het reservaat krijgt Dr. Mike een paard cadeau van de indianen, als blijk van hun waardering voor haar medische zorg. Het blijkt een snel paard te zijn en dokter Mike besluit om mee te doen aan de paardenrace. Volgens het reglement mogen er echter geen vrouwen meedoen en Loren is geenszins van plan hier een uitzondering op te maken. Brian wordt ondertussen geweerd om deel te nemen aan een bakwedstrijd.
3. De uitkomst. Dorothy, de schoonzus van Loren, is weggelopen van haar man na jaren door hem mishandeld te zijn. Na een tijdje komt haar man haar met mooie beloften ophalen en tot schrik van dr. Quinn laat Dorothy zich weer overhalen. Even later wordt haar man dood aangetroffen en iedereen verdenkt Dorothy van moord.
4. Het incident. Tijdens een jachttocht schiet lake op een hert dat hij achter de struiken denkt te zien. Het blijkt echter dat hij per ongeluk de indiaan Little Eagle heeft doodgeschoten. Jake blijft stellig ontkennen dat hij er iets mee te maken heeft, waarbij hij gesteund wordt door Loren en Horace. De indianen dreigen een oorlog te beginnen.