Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A1708
Duur : 180 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Dr.Quin

Toevoegen aan uitleenformulier

Dr. Quinn. Serie 2: Deel 13 - 16

13. Een andere vrouw. Soldaten van het leger brengen een gewonde blanke vrouw naar Dokter Mike, Wanneer ze weer wat opknapt, voelt ze zich sterk aangetrokken tot Sully, die een goede bekende is van de Chevenne indianen. Dr. Mike is niet erg gelukkig met deze ontwikkeling.
14. Hoog spel. Matthew leert de kneepjes van het pokerspel en in korte tijd is hij verslingerd geraakt aan pokerwedstrijden. Verblind door zijn succes slaat hij alle waarschwuwingen in de wind en het ziet ernaar uit, dat zijn gokverslaving zijn hele toekomst ruineert.
15. Op leven en dood. Tom, de Zoon van Dorothy, komt onverwachts thuis met een akelige beenwond die hij heeft opgelopen in het leger. Omdat hij blijft vragen om morfine-injecties denkt iedereen dat hij vreselijk veel pijn heeft, Maar wanneer Tom in het huis van Dr. Mike inbreekt op zoek naar morfine, wordt duidelijk dat hij eraan verslaafd is.
16. Gelijkheid. Een bankier uit Denver komt terug in Colorado Springs om een huis te verkopen. Wanneer hij merkt dat de nieuwe eigenaar, Robert E., een zwarte man is, wil hij de verkoop ongedaan maken. Hij weet vele dorpsgenoten achter zich te krijgen in zijn strijd voor scheiding tussen blank en zwart.