Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A1703
Duur : 180 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Dr.Quin

Toevoegen aan uitleenformulier

Dr. Quinn. Serie 1: Deel 9 - 12

Deel 9: De cowboy. Dr. Quinn krijgt bezoek van een rondreizende cowboy, die voor zijn zieke baby probeert te zorgen. Onverwachts gaat hij er vandoor, de baby hij Dr. Quinn achterlatend. Intussen wordt de winkel van Loren beroofd.
Deel 10: Het wondermiddel. Een vreemde dokter brengt een bezoek aan het dorp en zegt een wondermiddel tegen alle kwalen te hebben. Dr. Quinn vermoedt dat het om een nepmiddel gaat en wil dat gaan bewijzen. Myra blijkt een tumor te hebben waaraan ze geopereerd moet worden.
Deel 11: Gevaarlijk water. De watertoevoer van het dorp Willow Creek blijkt vervuild te zijn met kwik, afkomstig van een goudmijn. De eigenaar, een rijke baron, ontkent alles en werkt het onderzoek tegen totdat ook zijn zoon ziek wordt. Grace
opent haar eigen eethuis.
Deel 12: Vooruitgang. Om de spoorlijn door te kunnen trekken proberen zakenlui land en huizen op te kopen van de inwoners van Colorado Springs. Het nieuwe traject zou dwars door het dorp moeten lopen, wat volgens hen een enorme vooruitgang zou betekenen. Ondertussen worden grote aantallen bizons in de omgeving gedood.