Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A1702
Duur : 180 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Dr.Quin

Toevoegen aan uitleenformulier

Dr. Quinn. Serie 1: Deel 5 - 8

Deel 5: De gevangene. Tijdens een aanval op de Cheyenne indianen raakt medicijnman Cloud Dancing gewond, waarna hij gevangen wordt genomen. Generaal Custer wil hem laten executeren, maar hij staat toe dat Dr. Mike hem medisch behandelt. Intussen organiseert Olive een groot dansfeest.
Deel 6: Vaderdag. De rijke man die Colorado Springs bezoekt en interesse toont in Dr. Mike, blijkt de vader van Matthew, Brian en Colleen te zijn. Hij wil zijn kinderen meenemen naar San Francisco en hoewel Dr. Quinn hem niet helemaal vertrouwt, ziet ze geen redenen om hem hiervan te weerhouden.
Deel 7: Regels van het land. Een arme weesjongen zorgt voor veel beroering in het dorp wanneer hij een koe van Olive
steelt. In plaats van medelijden te tonen, wil het dorp hem ophangen. De gemoederen lopen hoog op en er wordt een nieuwe sheriff ingehuurd om de dorpsbewoners te kalmeren.
Deel 8. Pijnlijk onderwerp. Loren, die zijn schoonzoon Sully verantwoordelijk acht voor de dood van zijn dochter, moet behandeld worden voor een lastige kwaal. Hij wil niet dat Dr. Quinn hem helpt. Bovendien wil Loren het huis waar Dr. Quinn woont en waarvan hij de eigenaar is terug hebben. Intussen wordt Colleen niet uitgenodigd voor een verjaardags
feest.