Home Wie zijn wij Uitleenformulier Catalogus Nieuwsbrief Uitleen Prijzen ContactANBI

Zoeken


< Terug

Film informatie

Uitleennr : A1704
Duur : 180 min
Taal : Engels
Ondertitels : Nederlands
Categorie : Speelfilms
Subcategorie : Gezin Dr.Quin

Toevoegen aan uitleenformulier

Dr. Quinn. Serie 1: Deel 13 - 16

Deel 13: Happy Birthday. Matthew, Brian en Colleen willen Dr. Mike verrassen met een feestje voor haar verjaardag. Eigenlijk maken ze zich zorgen om Dr. Mike, die 35 jaar wordt en nog steeds niet is getrouwd. Ze proberen een leuke man voor haar te vinden, maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn.
Deel 14: Kalverliefde. Door het lezen van romannetjes ziet Colleen de wereld door een roze bril. Als Sully haar net op tijd redt van een ongeluk met een wagen, wordt ze verliefd op hem. Ze probeert zelfs voor een tweede keer in een dergelijke situatie te raken, zodat Sully opnieuw haar held kan zijn. Maar deze keer loopt het anders af.
Deel 15: De operatie. Tijdens een wandeling met Sully valt Brian uit een boom. Hij heeft een inwendige bloeding in zijn hoofd, waardoor hij zijn gezichtsvermogen verliest en vervolgens in coma raakt. Dr. Mike ziet geen andere mogelijkheid om haar zoon te redden dan om een gevaarlijke operatie uit te voeren.
Deel l6: Portretten. Een bekende fotograaf komt in het dorp om foto's van het echte pioniersleven in het wilde westen te maken. Hij beseft dat dit zijn laatste foto's zullen zijn als Dr. Quinn hem vertelt dat hij ten gevolge van suikerziekte blind wordt. De moeder van Horace weigert pertinent goedkeuring te geven aan het voorgenomen huwelijk van Horace en Myra.